۱۳۸۷ دی ۵, پنجشنبه

محتشمي‌پور:شاهد بي‌تفاوتي در ميان دانشجويان و جوانان نسبت به مساله فلسطين هستيم

[انتخاب 5 دی 1387]
دبير كل كنفرانس بين المللي حمايت از انتفاضه فلسطين گفت: يكي از ويژگي‌هاي مهم دانشجويان اين است كه فارغ از جريانات سياسي در جايي كه ظلمي صورت مي‌گيرد بي تفاوت نباشند و از حقوق انسان‌ها دفاع كنند كه متاسفانه هم اكنون شاهد يك بي‌تفاوتي در ميان دانشجويان و جوانان نسبت به مساله فلسطين هستيم.

به گزارش ايسنا، حجت الاسلام و المسلمين محتشمي‌پور در نشست هم انديشي با روساي شاخه‌هاي دانشجويي، احزاب و جمعيت‌هاي سياسي كه در محل دبيرخانه كنفرانس برگزار شد، با طرح اين سوال كه دانشجويان مي‌پرسند كه چرا از فلسطين دفاع مي‌كنيد در حالي كه آنها خودشان زمين‌هايشان را به يهودي‌ها فروخته‌اند و يا اينكه چرا بايد از اهل تسنن دفاع كنيم در حالي كه اعراب خود از آنها حمايت نمي‌كنند، گفت: قطعا كمتر از يك درصد فلسطيني‌ها هستند كه خانه خود را به يهودي‌ها فروخته‌اند و همان‌ها امروز شديدترين فشارها را تحمل مي‌كنند.

وي گفت: اگر شما به عنوان يك ايراني ملك و زمين خود را به يك فرد خارجي بفروشيد آيا به اين معنا است كه مالكيت و تابعيت خود در كشورتان را از دست داده‌ايد و يا اجازه مشاركت در سرنوشت خود و دادن راي را نداريد؟

وي در پاسخ به اين سوال كه برخي از دانشجويان مي‌پرسند حمايت از فلسطين چه منافعي براي ايران در بر دارد؟ تصريح كرد: اولا منافع ملي ما با منافع انساني و ديني مان گره خورده است. ثانيا اگر بر روي سكه‌هاي قديمي يهودي‌هايي كه امروز در سرزمين‌هاي اشغالي ساكنند نگاه كنيد مي‌بينيد كه نقشه اسرائيل از كشورهاي عربي سوريه، لبنان، عربستان سعودي، عراق و تا قسمت‌هايي از ايران است و يا پرچمشان از نيل تا فرات را نشان مي‌دهد. بر اين اساس آيا منافع ملي ايجاب نمي‌كند كه خاكريز اولمان را در مرز فلسطين قرار دهيم؟

محتشمي پور با بيان اين‌كه البته ما مقصريم كه دانشجويان و جوانان ما امروز اينگونه فكر مي‌كنند، افزود: متاسفانه امروز دانشگاه‌هاي ما به جاي اينكه مركز حماس و حماسه باشند اينگونه نيستند و در برابر جنايات رژيم صهيونيستي عليه فلسطيني‌ها سكوت مي‌كنند.

دبير كل كنفرانس بين المللي حمايت از انتفاضه فلسطين با اشاره به اين‌كه اسرائيل با قدرت سازمان ملل به وجود آمده است، تصريح كرد: اسرائيل شصت سال پيش براي اين بوجود آمد كه به راحتي دست به جنايت عليه حقوق بشر زند و بر كشورهاي عربي و خاورميانه تسلط داشته باشد و از اين طريق خواست كشورهاي قدرتمند را برآورده كند.

وي گفت: ادامه حيات اسرائيل منوط به حمايت كشورهاي قدرتمند است و منافع آن كشورها منوط به ماندگاري اسرائيل در منطقه.

وي ادامه داد: از زماني كه سازمان ملل به وجود آمد دو مولود را به همراه داشته است اول اسرائيل و ديگري اعلاميه حقوق بشر كه هر دو تابلويي از عملكرد سازمان ملل و ديگر سازمان‌ها در دنيا است كه صحت و سقم قول و عمل كشورهاي تدوين كننده مقررات سازمان ملل را نشان مي‌دهد. سوالي كه در اينجا مطرح است اين‌كه اگر شما طرفدار حقوق بشر هستيد پس اسرائيل چيست؟ شمايي كه اسرائيل را به رسميت شناختيد به شرط آنكه آوارگان فلسطيني به وطنشان باز گردند چرا به اين رژيم فشار نمي‌آوريد در حالي كه 60 سال از به رسميت شناختنش در سازمان ملل مي‌گذرد چرا آنرا انجام نمي‌دهد.

وي ادامه داد: اين در حالي است كه اگر عراق، ايران، ليبي و كشورهاي ديگري خطايي از آنها سر زند در زماني كوتاه مدت ده‌ها قطعنامه عليه شان تصويب مي‌شود و آنها را به فصل هفت منشور ملل متحد مي‌برند.

وي ادامه داد: در حال حاضر سعي دارند آنقدر به مردم در غزه فشار آورند تا آنها بگويند كه حماس را نمي‌خواهيم.

محتشمي پور با بيان اين‌كه برخي از كشتي‌هاي كه به بهانه كمك‌هاي بشردوستانه به سمت غزه مي‌روند نيتي غير از آن دارند و در مواقعي به دنبال جاسوسي و اطلاع از وضعيت مردم در غزه هستند، گفت: اما مردم غزه با وجود گرسنگي و نداشتن بهداشت و ضروريات اوليه زندگي همچنان طرفدار حماس هستند چرا كه اگر هيچ چيز ندارند عزت دارند اين در حالي است كه مردم فلسطين در كرانه غربي سرنوشتشان با مردم در غزه يكي است اما با اين تفاوت كه سربلند و عزت مندند.

به گزارش ايسنا در اين نشست نمايندگان مختلف شاخه‌هاي دانشجويي، احزاب و جمعيت‌هاي سياسي از جمله حزب الله ايران، نيروهاي خط امام، جامعه زينب (س) ، اعتماد ملي، زنان اصلاح طلب، حزب اسلامي كار، حزب اعتدال و توسعه، موتلفه اسلامي، مردم سالاري و نيز زنان نوانديش و فدائيان اسلام حضور داشتند.

نماينده حزب اعتماد ملي در سخناني كوتاه گفت: از موضع ايران در حمايت از مردم فلسطين به عنوان يك نظام شيعي دفاع مي‌كنيم هر چند كه مردم فلسطين مسلمانان اهل تسنن باشند.

وي گفت: اصل دفاع از حقوق انساني و ظلمي كه در اين سرزمين به حقوق بشر صورت مي‌گيرد بيش از هر چيز برادري و مسلمان بودن را تداعي مي‌كند.

همچنين عبدخدايي نماينده فدائيان اسلام در سخناني كوتاه بر ضرورت اتصال شاخه روحانيون با شاخه دانشجويي و احزاب و تشكل‌هاي مختلف در مساله فلسطين تاكيد كرد و گفت: اين دو بايد با يكديگر هماهنگ شوند چرا كه اگر در گذشته حركتي محقق شده است با حمايت و مشاركت روحانيون بوده است.

وي گفت: چگونه است كه در سال‌هاي قبل از انقلاب در حالي كه جمعيت ايران كمتر از 20 ميليون بود 5 ميليون نفر براي جهاد در سرزمين‌هاي اشغالي ثبت نام كردند اما امروز اين سوال جدي مطرح است كه آيا اين تعداد ايراني حاضرند چنين كاري كنند يا نه؟

وي تاكيد كرد: خاكريز اول ما در مقابله با دشمنانمان مرز اسرائيل است.

عبدخدايي با اشاره به جناياتي كه امروز در غزه و ديروز در قانا صورت گرفته و مي‌گيرد، تصريح كرد: چه مانعي دارد كه به جاي مظلوميت‌هاي طفلان و كودكان امام حسين (ع) در صحراي كربلا، امروز در آستانه عاشورا از مظلوميت و ظلمي كه بر فرزندان فلسطيني مي‌رود صحبت كنيم.

وي تاكيد كرد: معتقدم بايد در دهه عاشورا مداحان و امامان جمعه ما روضه قانا و غزه را بخوانند.

همچنين عباسي، مسوول كميته دانشجويي سازمان مجاهدين انقلاب اسلامي با تاكيد بر اينكه اگر مي‌خواهيم مساله فلسطين را به ميان دانشجو ببريم بايد با زبان دانشجو صحبت كنيم بر انجام همايش‌ها و كارگروه‌هاي تخصصي در زمينه مسائل فلسطين تاكيد كرد و گفت: به زودي سازمان مجاهدين انقلاب اسلامي همايشي را در اين خصوص برگزار مي‌كند.

همچنين اوتادي مسئول شاخه دانشجويي زينب (س) بر ضرورت ارتباط مستمر احزاب و تشكل‌هاي سياسي با دبيرخانه كنفرانس بين المللي حمايت از انتفاضه فلسطين تاكيد كرد و گفت: اميدوارم اين جلسات ادامه يابد.

در پايان اين نشست پيش نويس بيانيه مشترك روسا و نمايندگان شاخه هاي دانشجويي احزاب و جمعيت‌هاي سياسي و كميته دانشجويي كنفرانس بين المللي قدس و حمايت از حقوق مردم فلسطين، مورد بررسي و تاييد شركت كنندگان قرار گرفت.

متن اين پيش نويس به شرح زير است:

در هنگامه‌اي كه بي رحمانه ترين فجايع بشري در باريكه غزه، باسكوت حاميان حقوق بشر مواجه شده است و در زمانه‌اي كه رژيم غاصب صهيونيستي بي شرمانه، با نقض آشكار و بي پرواي تمامي حقوق و كنوانسيون‌هاي بين المللي، ملت ستمديده اما هميشه سرافراز فلسطين را از ابتدايي ترين حقوق حقه انساني خود محروم مي‌كند، حقوقي كه به موجب اعلاميه جهاني حقوق بشر و نيز منشور سازمان ملل متحد و ده‌ها معاهده بين المللي ديگر براي هر انساني به رسميت شناخته شده است و در زماني كه گويي خواب گران غفلت چشمان آنان را كه دم از حمايت از حقوق بشر مي‌زنند، در ربوده است؛ فرزندان ملت ايران، بار ديگر، برائت و انزجار خود را از جنايات وحشيانه‌ آن رژيم فاسد اعلام مي‌دارند. كه اين سنت ديرينه ديني ماست، به حكم «انما المومنون اخوه» و به حكم «رحماء بينهم و اشدا علي الكفار»؛ كه اين رسم پاينده ملي ماست ، به حكم «بني آدم اعضاي يكديگرند».

لذا اينك، كنفرانس بين المللي قدس و حمايت از حقوق مردم فلسطين، هم قسم و هم پيمان با احزاب و تشكل‌هاي سياسي و مدني جامعه ايراني، از گرايش‌هاي مختلف فكري و سياسي، مشت در مشت و پشت به پشت يكديگر رفتار غير قانوني و غير انساني و ضد بشري رژيم غاصب صهيونيستي را محكوم مي‌كنيم و به يكايك بردران و خواهران دينيمان در قدس شريف و باريكه غزه، اطمينان مي‌دهد كه در كنارشان در برابر اين جنايات رذيلانه خواهد ايستاد.